ZASTUPITELSTVO
STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY
Znak

Dne:7.6.2021Bod programu:18/17
Věc:Oprávnění pro Radu statutárního města Opava ke schvalování nových jmenovitých akcí TSO s.r.o. pro r. 2021
Důvod předložení:

Zajištění úkolů vyplývajících z činnosti odboru majetku města 

 

Zpracovatel:Ing. Irena Bednářová, odbor majetku města
Schvalovatel:Mgr. Bc. Pavel Vltavský, vedoucí odboru majetku města
Předkládá:PhDr. Igor Hendrych, Ph.D., 1. náměstek primátora
Projednáno v RMO:v RMO dne 19.5.2021 usnesení č. 3093/72/RM/21
Požadavek na
úpravu rozpočtu:
NE

Návrh usnesení:
Zastupitelstvo města
1. schvaluje

oprávnění pro Radu statutárního města Opava rozšiřovat seznam jmenovitých akcí Technických služeb Opava s.r.o. pro rok 2021 

Důvodová zpráva

Zastupitelstvo města na svém jednání dne 29.3.2021 usnesením č. 584/15/ZM/21 schválilo přiložený seznam jmenovitých akcí Technických služeb Opava s.r.o.  

 

Jedná se o následující jmenovité akce týkající se oprav chodníků na ul. Englišova, ul. Hradecká, ul. Otická, ul. Rybova, ul. Almužnická, Rybí trh, Popská, ul. Rybí trh, ul. Osvobození, ul. Vaníčkova, ul. Prokopa Holého, opravy vozovky ul. Stará silnice, ul. Riegrova, oprava kamenných obkladů a zídek na pěší zóně Horní nám. - Ostrožná - Hrnčířská, zřízení odstavné plochy na Horově náměstí, zřízení 10 ks parkovacích stání u hřbitova v Kylešovicích,  opravy lavic v parní kabině Městských lázní, rekonstrukce WC na městském hřbitově na ul.- Otická, opravy oplocení areálu zahradnictví TSO s.r.o., přístřešek zastávek MHD - zelená střecha -  na ul. Olomoucká, ul. Sadová, ul. Rooseveltova,  zřízení a rozšíření kontejnerových stání pro separovaný odpad,   opravy nohejbalového hřiště na ul. Haškova, doplnění branky pro dětské hřiště, doplnění a úprava ochranné sítě kolem dětského hřiště na ul. Krnovská, osazení kruhových objezdů a opravy fontány (koule) na Horním náměstí.

 

Vzhledem ke skutečnosti, že během celého roku může nastat požadavek na schválení nové jmenovité akce, ať už převodem finančních prostředků z městských částí nebo z odboru přípravy a realizace investic, či požadavku na novou jmenovitou akci a její financování z rezervy na jmenovité akce, předkládáme radě města doporučení pro zastupitelstvo města schválit oprávnění pro radu města provádět schvalování nových jmenovitých akcí  Technických služeb Opava s.r.o. pro rok 2021.

 

 

Příloha č. 1: schválený seznam jmenovitých akcí  

Přílohy:
Příloha č.1: seznam jmenovitých akcí TSO s.r.o. - schválen 15.ZMO